Loopbaanbegeleiding & Coaching

08-03-2018

Loopbaan begeleiding

De aanleidingen om voor loopbaanbegeleiding te kiezen kunnen zeer verschillend zijn. Loopbaanbegeleiding kan starten vanuit het feit dat je niet meer kan functioneren op hun werk, maar het kan ook een moment zijn om stil te staan bij hoe je jezelf ziet ontwikkelen in je werk. Binnen een loopbaanbegeleiding help we mensen terug hun balans te vinden. Wanneer er rust is kunnen mensen terug verbinding maken met hun eigen bron aan mogelijkheden. Op deze manier zullen ze in staat zijn om de juiste keuzes te maken. 

Je kan bij ons (het loopbaancentrum van Kessels & Smit) loopbaancheques gebruiken. Zo betaal je zelf slechts € 40 voor je traject, de Vlaamse overheid past bij.

 Neem voor meer informatie contact op. Je kan hier meer lezen.

Coaching door-breken

Ik wil mensen in kortdurende trajecten intensief ondersteunen bij het ontwikkelen van veerkracht en persoonlijk leiderschap om tot persoonlijke doorbraken te realiseren.  Ik werk niet als psychotherapeut en ga niet aan de slag met psychiatrische problematieken. We proberen in eerste instantie de knoop te begrijpen en te onderzoeken wat je zelf doet om deze knoop voor jezelf te verbergen en in stand te houden. We formuleren een toekomstbeeld waarvan je droomt als baken aan de horizon. We onderzoeken wat helpend kan zijn vanuit jezelf maar ook door ondersteuning van je onmiddellijke omgeving om de niet helpende patronen te doorbreken en gefocust de weg te gaan van waar je wel naartoe wil. Ik werk heel concreet met opdrachten en taken. We werken in het hier in en nu. Deze begeleiding kan in mijn thuispraktijk als via Skype. Neem contact op voor meer informatie

©2021 - Koen Deblonde 
kdeblonde@kessels-smit.com +32 479 808836
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin