Partner bij Kessels & Smit

Ik ben Partner bij Kessels en Smit, The Learning Company. Kessels & Smit is een hecht netwerk van 50 professionals met een passie voor leren, ontwikkelen en veranderen. Vanuit onze werkplekken in België, Nederland, Zuid-Afrika en Duitsland werken we aan individuele, organisatie -en maatschappelijke vraagstukken. Als lerende organisatie werken we samen en spreken we elkaar aan op onze sterktes en ambities. Lees hier meer over het werk van Kessels & Smit.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf. Je werkplek is immers een belangrijke plaats. Je leeft op je werkplek intensief samen met anderen. Het is een belangrijke plaats voor je eigen leren en ontwikkelen. Er kunnen heel veel energielekken ontstaan op het werk. Vaak heb je het niet door en zijn ze al lang onzichtbaar aanwezig.

In een loopbaanbegeleiding onderzoeken we wat je zelf kunt ondernemen om de patronen die voor energieverlies zorgen te kunnen doorprikken en om te keren.

Meer lezen

Somatic Experience

Klik hier en begin te typen. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

©2021 - Koen Deblonde 
kdeblonde@kessels-smit.com +32 479 808836
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin